Italien – Here I Come

domkirken-header

Et nyt kapitel i mit liv er startet – i Italien!

Jeg skal tilbringe godt og vel et halvt år i Milano. Det er lidt en vild tanke – og det bliver en endnu vildere oplevelse!

Jeg har altid elsket at rejse – helt fra barns ben af. Jeg har samtidig længe haft en lille drøm om at prøve at bo i udlandet. Så hvorfor ikke gøre det nu, hvor man ikke er bundet af alt for meget som fx hus, børn og lignende.

Det er en vild mulighed at kunne bo et halvt år i udlandet. Så til trods for, at det alligevel var en stor og til dels svær beslutning i forhold til arbejde og venner mv. er jeg sikker på, at det ikke er noget, jeg kommer til at fortryde.

milano_fresh_fruit

Præcis i dag har vi været her i en måned. Tiden går alligevel hurtigt. I starten virkede et halvt år som virkelig lang tid, men nu hvor der allerede er gået en måned, er jeg næsten bange for, at de næste 5 måneder vil flyve forbi.

Derfor har vi besluttet at få så meget ud af tiden som muligt. Vi vil se og prøve så meget, som vi overhovedet kan få presset ind, og som vi selvfølgelig har overskud til. Det vil der komme mere om her på bloggen i et andet indlæg.

exclusive_street

Jeg har allerede mange planer for, hvad jeg gerne vil lave hernede. Mange idéer og planer. Først og fremmest vil jeg gerne lære sproget. Jeg synes, at Italien er et fantastisk land og sproget er bare så smukt. Jeg har allerede været i Italien flere gange i mit liv og holder kun mere og mere af landet for hver gang, jeg er her. Deres kultur, deres sprog, deres mad, deres omgangsmåde, deres normer og værdier – jeg er vild med det hele!

En anden ting jeg også ønsker at lære, er den italienske køkkenkunst. Jeg skal uden tvivl afprøve en masse af deres opskrifter – med nationale råvarer selvfølgelig 😉  Det kommer både til at være middagsretter og desserter, jeg skal igennem – og det hele kommer selvfølgelig herop på bloggen 🙂  Selvom jeg skal til at kokkerere på italiensk, skal jeg narturligvis også ud at spise. Jeg har besluttet mig for at være lidt vovet og prøve ting, jeg normalt ikke ville vælge eller spise – hvordan ellers kan man udvide sin horisont? 🙂

milano_sandwiches

Derudover vil jeg også rejse lidt rundt hernede 🙂  Jeg mener ikke en større rundrejse, men derimod weekendture rundt omkring. Selvom jeg har været en del steder i italien, vil jeg gerne se og opleve endnu flere. Jeg vil gerne til de lidt mindre og lokale byer, hvor det rigtige italien stadig findes i bedste velgående. Det vil samtidig være en rigtig godt mulighed for mig til at få afprøvet mine snart nytilegnede italienske sprogkundskaber 🙂   

Det har været lidt noget bøvl med at finde en god sprogskole, da der er så mange som varierer på både kvalitet og niveau. Så indtil videre har jeg lært hvad jeg kunne hjemmefra. Men her den anden dag var jeg rundt og snakke med nogle forskellige sprogskoler for at høre, hvad de kunne tilbyde mig. Jeg har nu fundet den sprogskole, jeg gerne vil gå på, og som virker til, at kunne tilbyde mig lige det, jeg ønsker. Jeg starter på mandag og er allerede ret spændt. Det bliver så spænde, at skulle lære et nyt sprog og samtidig lære en masse nye mennesker at kende.

chokoladekrukker

Det hele har været en stor omvæltning og der har virkelig været mange ting, som man skal tage højde for. Det er helt ufatteligt så meget, man skal gøre, når man skal et halvt år til udlandet. Men med det sagt bliver det virkelig den fedeste oplevelse. Det er en af de ting, man senere vil kunne sidde i gyngestolen og tænke glædeligt tilbage på eller fortælle børnebørnene om for 100ende gang. Jeg er i hvert fald så taknemlig for, at kunne få denne oplevelse! 

Det var lige en hurtig opdatering om, hvad der sker i mit liv i øjeblikket. Der vil snarest komme flere indlæg med italienske retter, hvad vi har oplevet hernede, samt retter hjemmefra som jeg stadig ikke har fået op 🙂

Ciao 😉

Relaterede indlæg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/palmund.net/blogbycindy.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *