Nemme stegte grøntsager som tilbehør

Groentsager laks, New header

Dette er hverken nyskabende eller anstrengende, men det er til gengæld lækkert og nemt at lave! Det er en helt almindelig og net ‘ret’, som selv den mindst køkkenvante kan finde ud af 😉

Til at starte med var jeg faktisk i tvivl om, jeg overhovedet skulle lægge det på bloggen. Jeg var usikker på, om det egentligt var et indlæg værd – for det var jo så nemt og lige til. Men så slog det mig, at det jo netop er det min sunde livsstil går ud på. Nogle gange har man netop brug for, at det kan være let og lige til. Så selvom det ikke er nyskabende eller en gastronomisk videnskab, kan det stadig være en inspiration til en varieret kost i hverdagen.

Jeg spiser grøntsager hver dag og prøver så vidt muligt at variere det så meget som muligt, da man godt kan blive træt af det samme grønne tilbehør hver dag. Så i kombination af, at jeg ikke rigtig gad den store madlavning, og at jeg havde nogle reste-grøntsager tilbage, blev det til dette måltid.

Raekke

Ingradienser:
(2 personer)

  • 8 mellem gulerødder
  • 200 g grønne bønner

Fremgangsmetode:

  1. Skræl gulerødderne.
  2. Skær dem i passende stykker.
    (jeg skar dem som almindelige stave)
  3. Kog dem i 5-10 min, alt efter størrelsen. Der skal stadig være lidt ‘bid’ i.Skaaret
  4. Varm en pande med lidt olie op.
  5. Steg gulerødder og bønner til de begynder at få lidt farve.

De er nu færdige og klar til servering 🙂

Jeg valgte at servere det til et stykke stegt laks med lidt hollandaise sauce og stegte kartofler (dog ingen kartofler til mig 😉 ). Er man ikke til laks kan grøntsagerne gå fremragende til en hakket bøf eller ligende 🙂

God appetit!

 

Relaterede indlæg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/palmund.net/blogbycindy.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *