Sprød og lækker blomkålssalat

IBlomkaalssalat, Header3

Dette er en utrolig nem og virkelig lækker salat!

Jeg tror aldrig jeg bliver træt af blomkålssalat. Den er sprød, lækker og en super god afveksling af det grønne i hverdagen.

Jeg synes personligt, der er flere fordele ved den – den er sund, nem, billig at lave og så smager den bare godt. Derudover kan den, kontra en almindelig frisk salat, holde sig sprød i et par dage – bare den opbevares i køleskabet.

Den fungerer både som en enkeltstående salat til frokost/mellemmåltid eller som en del af aftensmaden – mulighederne er mange 🙂

Er der rester tilbage og ønsker man ikke at spise det samme to dage i træk, kan man med fordel også anvende det i en almindelig salat dagen efter. Dette vil give den friske salat et ekstra pift.

Én salat – mange muligheder 😉

Den består kun af to ingredienser.

Blomkaalssalat, steps

Ingredienser:
3-4 personer.

  • ½ blomkålshoved
  • 5-6 tsk. grøn pesto

Fremgangsmetode:

  1. Vask det halve blomkålshoved.
    (Skil det ikke fra hinanden, men lad det forblive samlet – så er det nemmest at snitte)
  2. Snit blomkålen i tynde skiver.
    (Jeg bruger et mandolin jern, hvor jeg anvender den del, som laver tyndest skiver – et almindelige rivejern kan også bruges)
  3. Kom blomkålen i en skål.
  4. Tilsæt pestoen.
  5. Bland til det er jævnt fordelt.

Du har nu en super nem og lækker salat klar til servering.

Blomkaalssalat, ret2

God appetit! 🙂

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *