Zucchini fritter

Zuchinni fritter, header

Zucchini, Squash eller Courgette – kært barn har mange navne. Men en ting er da sikkert; det er en grøntsag, jeg ikke bliver træt af 😛

Disse fritter er utroligt nemme at lave og smager nu heller ikke dårligt 😉 Det eneste er, at det tager lidt tid at dyppe i æg og rasp, men svært kan man ikke kalde det 😉 Jeg synes personligt, at det er en rigtig god, nem og sjov måde at få ekstra grønt i hverdagen på.

Jeg erstatter almindelige pommes fritter med disse zucchini fritter en gang i mellem for at spare lidt på kalorierne og samtidig få lidt ekstra grønt i min kost.

Zucchini collage

Ingradienser:
2-3 personer

  • 1 zucchini
  • 1 æg
  • Rasp
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmetode:

  1. Skær zucchinien i stave i passende størrelse.
  2. Tænd ovnen på 200 °C på varmeluft.
  3. Pisk 1 æg sammen i en skål/beholder.
  4. Bland rasp, salt og peber i en anden skål/beholder.
  5. Vend en stav i æg og derefter i rasp.
  6. Læg den på en bradepande med bagepapir.
  7. Gentag med alle stavene.
  8. Bag dem i ovnen i 15 min. til de er sprøde og gyldne.
  9. Vend dem og bag dem ligeledes 15 min. på den anden side.

Serveres med det samme, da de godt kan blive lidt bløde i det, hvis de får lov til at ligge længe.

Zucchini fritterne serveres som almindeligt tilbehør, enten som erstatning for de almindelige pommes fritter eller bare som sprødt ekstra tilbehør 🙂

Zucchini fritter, serveret

Jeg valgte at servere dem til farsbrøds-bøffer og grillet majskolbe 🙂

 

God appetit! 🙂

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *