Alt skal jo ikke altid gå op i sundhed og grøntsager, så i ny og næ kommer der altså lidt ekstra sødt på bordet 😉
Da jeg havde en rest kærnemælk tilbage, kunne jeg lige så godt bruge anledningen til at lave amerikanske pandekager! 😀 Pandekager er jo altid lækkert – amerikanske, franske og bare helt almindelige – jeg tager det hele, tak! 😀
Jeg er klar over, at det ikke er vældig sundt, men det smager nu godt en gang i mellem 😉
Opskriften nedenfor giver pandekager med en lidt sød smag. Hvis man derimod ønsker at servere dem The American Way med bacon og æg, kan man med fordel undlade vaniljesukker.
Ingredienser:
28 stk.
- 2 æg
- 3 dl kærnemælk (almindelig mælk, ymer eller neutral yoghurt kan også bruges)
- 150 g mel
- ½ tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk vaniljesukker
- 1 spsk sukker
- 1 knips salt
Fremgangmetode:
- Pisk æg og kærnemælk sammen.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Varm en blinispande op på lige under middelvarme.
En almindelig pande vil også kunne bruges. - Smelt lidt smør på panden.
- Fordel dejen i blinispanden eller på panden.
Jeg brugte 1 toppet spsk dej pr. pandekage. - Vend pandekagerne, når der begynder at komme bobler på oversiden.
- Læg dem til side og og begynd på en ny omgang.
Serveres med det samme 🙂
Kan serveres med friske bær, honning, syltetøj, sirup eller Nutella – mulighederne er mange 😉
God fornøjelse og god appetit! 😀